Laptops werken vaak niet naar behoren

Spoed-slotenmaker-rotterdam-laptop-die-gerepareerd-moet-wordenWanneer ik een nieuwe computer koop ga ik naar een computerspeciaalzaak, of een elektronicawinkel zoals de mediamarkt. Wanneer ik hier dan sta word ik overrompeld door het aanbod en typenummers, ik heb geen idee wat het allemaal precies inhoud en daarom vraag ik vaak even aan een medewerker van de winkel of deze mij kan adviseren. Deze hebben al snel genoeg door of je er een beetje verstand van hebt of niet, want wanneer ze merken dat ze je te veel kunnen laten betalen voor een onverkoopbaar model laten ze deze kans niet liggen. Tenminste zo lijkt het, want ik heb voor mij en mijn personeel 3 maanden geleden een aantal nieuwe laptops gekocht, deze zouden volgens de verkoper erg snel werken en prima gebruikt kunnen worden als zakelijke laptop. We zijn nu 3 maanden verder en ik krijg alweer klachten van het personeel dat bepaalde applicaties heel traag laden of gewoon niet geopend kunnen worden, gek word ik er van. Ik wil iedereen met dit bericht adviseren voor de aanschaf van een computer of laptop even op het internet informatie te verzamelen voordat ook u een miskoop begaat net als spoed slotenmaker Rotterdam.